Uw advocaat op het gebied van huurrecht in Zwolle
Bel vrijblijvend: 0800 - 44 45 053 (gratis)
Home > Huurovereenkomst
huurovereenkomst zwolle

Huurovereenkomst in Zwolle

Als u een woning of een bedrijfspand gaat huren moet u in bijna alle gevallen een huurovereenkomst ondertekenen. Een huurovereenkomst is eigenlijk niet meer dan een aantal op papier vastgelegde afspraken die de verhuurder en huurder overeenkomen aan het begin van de huurperiode. Voordat u een huurovereenkomst gaat opstellen moet u bepalen voor welke vorm u kiest. Wordt het een schriftelijke of mondelinge overeenkomst? Voor bepaalde of onbepaalde tijd? En is dit een geliberaliseerde huurovereenkomst of niet? Gaat het om een zelfstandige of onzelfstandige woonruimte?

U ziet, er komen een flink aantal zaken bij kijken. Daarom is het verstandig om één van onze advocaten gespecialiseerd in huurrecht uit Zwolle in te schakelen. Voor professionele ondersteuning neemt u contact met ons op.

Huurovereenkomst wijzigen of beëindigen in Zwolle

Bij het beëindigen of wijzigen van een huurovereenkomst moeten huurder en verhuurder op één lijn liggen. Als u bijvoorbeeld verhuist naar Zwolle en u levert uw huidige huurwoning op, moet de verhuurder akkoord gaan met de opgeleverde staat. Het is dus niet vreemd dat er bij een wijziging of beëindiging conflicten kunnen optreden. Want als u het niet eens kunt worden met uw (ver-)huurder, wat moet er dan gebeuren? Uw advocaat uit Zwolle weet raad. Leg uw vraag of conflict aan ons voor en wij voorzien u van juridisch advies.

Menu Title