Uw advocaat in Zwolle

Huurprijs in Zwolle

Huurprijzen kunnen met name in grote steden erg hoog uitvallen. Soms onterecht. Als huurbaas of huurder moet u er goed op toezien dat de juiste huurprijs bedongen wordt. Op die manier gaat u als huurbaas eerlijk te werk en bent u als huurder verzekerd van een nette prijs. In Zwolle kunt u bij Arslan Ter Wee Advocaten advies inwinnen over dit vraagstuk. Het bepalen van de huurprijs van een woning of bedrijfspand is namelijk verbonden aan een aantal regels. Deze regels zijn vastgelegd in de Huurprijzenwet. De huurprijs houdt onder andere verband met de kwaliteit van de woning. In de wet is een puntenstelsel bepaald waarmee u kunt bepalen hoeveel huur een pand op moet brengen. Dit puntenstelsel is opgedeeld in twee categorieën. Namelijk:

Huurprijs berekenen van een zelfstandige woonruimte
(eigen keuken én eigen toilet én eigen opgang)
Huurprijs berekenen van een onzelfstandige woonruimte
(u deelt het toilet of de keuken en/of u heeft geen eigen opgang)

Huurprijs van uw pand in Zwolle te hoog?

Vervolgens krijgt u een vragenlijst en naar aanleiding van uw antwoorden wordt de huurprijs bepaald. U kunt met zo’n lijst ook kijken of u niet teveel voor uw woning betaald. Als dat zo is, kunnen de advocaten gespecialiseerd in huurrecht uit Zwolle u helpen om het recht te zetten. Behalve bij geliberaliseerde huurcontracten en monumenten en bedrijfsruimtes.

Laat u professioneel adviseren door één van onze advocaten uit Zwolle. Wij zorgen dat uw huurprijs klopt en dat u niet langer teveel betaald voor uw huurwoning in de regio Zwolle.

Uitstekend advies

Bij Arslan & Ter Wee Advocaten bent u verzekerd van hoogwaardig advies. Wij zetten alles op alles om u een voordelige oplossing te bieden.

Waarom kiest u voor Arslan & Ter Wee Advocaten

 • Wij informeren u over uw rechten en plichten
 • Wij verzekeren u van een waterdicht huurcontract
 • Wij geven altijd persoonlijk advies

Ons werkgebied

Zwolle, Hattem, Dalfsen, Genemuiden, Hasselt, Kampen, Meppel, Ommen, Nunspeet en Deventer.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

 • Huurovereenkomst opstellen
 • Huurprijs en servicekosten
 • Huurgeschillen oplossen
 • Huurgebreken
 • Advies en rechtshulp
 • Werkgebied

  Zwolle, Hattem, Dalfsen, Genemuiden, Hasselt, Kampen, Meppel, Ommen, Nunspeet en Deventer.

  Hoofdvestiging

  Menu Title