Uw advocaat op het gebied van huurrecht in Zwolle
Bel vrijblijvend: 0800 - 44 45 053 (gratis)
Home > Verborgen gebreken
verborgen gebreken zwolle

Verborgen gebreken in Zwolle

Een verhuurder is verplicht om ervoor te zorgen dat een verhuurobject geen verborgen gebreken heeft. Maar wat is een verborgen gebrek? Als u eenmaal huurder bent van een woning of bedrijfspand en u komt er door springende zekeringen achter dat de elektriciteitsleidingen zwak zijn, dan behoort dat tot de categorie verborgen gebreken. U heeft dit per slot van rekening niet kunnen ontdekken bij de bezichtiging van het pand.

Protesteren tegen verborgen gebreken

Met behulp van Arslan & Ter Wee Advocaten uit Zwolle kunt u werk maken van problemen veroorzaakt door verborgen gebreken. De verhuurder is namelijk verplicht om deze te verhelpen. Ook wanneer ze niet opgemerkt zijn. Dus als u bijvoorbeeld uw elektriciteitsleidingen (deels) heeft moeten vernieuwen, dan kunt u de kosten verhalen op uw verhuurder. Uw advocaat uit Zwolle kan u hierbij helpen.

Uiteraard kunt u geen zaak meer maken van ‘zichtbare’ gebreken. Bij de bezichtiging had u deze al kunnen opmerken. Als u hier toen niet tegen heeft geprotesteerd, en vervolgens met het huurcontract akkoord bent gegaan, kunt u hier later niet meer over beginnen.

Wilt u meer weten over huurrecht of over hoe u om moet gaan met verborgen gebreken? Neem dan contact met ons op. Voor huurrecht in Zwolle en in de omgeving van Zwolle zijn wij uw specialist op het gebied van huur en verhuur.

Menu Title